Bandenapparaat vrachtwagen
BB Equipment

Professionele bandenapparaten maken de aanpassing voor banden van diverse lichte en zware voertuigen eenvoudiger. Voor personenwagens leveren we diverse bandendemonteermachines: van conventionele machines zonder hulparm tot volledig hydraulische volautomaten. Ook voor truck, EM en landbouw bieden wij een groot scala aan machines: van kleine halfautomaten voor bijvoorbeeld de mobiele service tot grote, snelle volautomaten voor in de werkplaats.

Bandenapparaten voor vrachtwagens worden op grote schaal gebruikt voor de montage en demontage van banden. Met bandenapparatuur kunt u banden wisselen op het moment dat het u het beste uitkomt: geen afspraken meer bij banden services, dus geen lange wachttijden. U hoeft uw vrachtwagens niet weg te brengen en op te halen zodat uw wagenpark continu inzetbaar blijft. Ook kunt u zelf uw banden inkopen en eventueel op voorraad houden.

De bandenapparaten van het merk Maic staan voor kwaliteit

De Maic bandendemontage-lijn staat zeer goed aangeschreven bij de grote bandenzaken en garagebedrijven. Maic is een vooruitstrevende producent van bandenapparatuur voor vrachtwagens met jaren ervaring. Dankzij hun kwalitatieve apparatuur is Maic bandenapparatuur wereldwijd bekend. Maic levert een professionele lijn bandendemontage-apparatuur voor zowel personenwagen- als vrachtwagenbanden. Tevens is Maic de producent van de volautomatische, hydraulische M100! Deze maakt het demonteren van laagprofiel- en runflatbanden tot kinderspel.

Bent u op zoek naar een bandenapparaat voor uw vrachtwagens of traktoren en overige landbouwvoertuigen? Bij BB Equipment vindt u verschillende bandendemonteermachines voor het monteren en demonteren van (auto)banden. Naast een ruim assortiment balanceerapparaten en (de)monteermachines biedt BB Equipment ook allerlei accessoires en los montagemateriaal voor in de werkplaats.

Bandenapparaten en bandendemonteermachines maken het werk eenvoudiger

Uw nieuwe bandenwisselaar zal al snel een onmisbaar onderdeel van uw werkplaats worden. Met geavanceerde functies wordt het eens zo vervaarlijke werk van het verwisselen en demonteren van een band sneller én eenvoudiger. Reken op de allernieuwste technologie en geavanceerde functies, zodat uw bandenapparaat een van de meest waardevolle investeringen in wielservice wordt.

  • Denk aan bandendemonteermachines met een betere bescherming van de velgen.
  • Of het nu gaat om het vastklemmen van een kwetsbare velg of het repareren van een platte band, deze bandenwisselaars zijn toepasbaar in uiteenlopende situaties.
  • Banden op een geautomatiseerde wijze wisselen, vermindert het risico op bedrijfsongevallen. 
  • Ook het onderhoud van de onderdelen van de bandenapparaten wordt vergemakkelijkt dankzij het onderhoudsvrije ontwerp.
  • Naast een bandenapparaat op zich zijn ook de bijbehorende accessoires verkrijgbaar.

Bandenapparaten voor vrachtwagens en tractoren bieden een oplossing voor vrijwel iedere toepassing. Bij BB Equipment vindt u producten variërend van demonteermachines voor zware voertuigen tot banden demontage apparatuur voor lichtere voertuigen. Alle bandenapparatuur in ons assortiment wordt vervaardigd in overeenstemming met de technische veiligheidsnormen die door de bevoegde instanties in Europa zijn vastgesteld, door toepassing van de meest recente innovaties op het gebied van werktuigbouwkunde. Hieronder natuurlijk de velgbescherming, draaitafels en velgklemmen.

Onze bandenapparaten hebben een compact en ruimtebesparend ontwerp en zijn eenvoudig te gebruiken voor vrachtwagens, traktoren, bussen, graafmachines en landbouwmachines.

Heeft u vragen over een product of wilt u eerst meer informatie over een specifiek product? Neemt u dan contact met ons op. BB Equipment is specialist op het gebied van werkplaatsmachines en helpt u graag verder. Wilt u graag advies van ons zodat u de beste keuze maakt? Dan kunt u ons ook bellen op 06-46441676, of stuur ons een e-mail via info@bbequipment.nl. Vertel ons uw situatie en/of de werkzaamheden – wij weten precies welk bandenapparaat voor u geschikt is!

Meer informatie