Kernkwaliteiten 

Professioneel
BB equipment kent de markt, weet wat er speelt en kijkt graag vanuit een brede expertise mee wat de beste en meest kwalitatieve oplossing is voor de specifieke vraag of het probleem. In het enkele geval dat wij niet zelf kunnen zorgdragen voor deze optimale oplossing, schromen wij niet u hiervoor zonodig andere goede adressen aan te reiken. Dit zonder enig eigen belang. Verwacht mag worden dat er meegedacht wordt in oplossingen!

Betrouwbaar
Geen loze praatjes of mooie woorden. Afspraak is afspraak. Leverdatum is leverdatum. In onze ogen is dit een vanzelfsprekendheid, maar helaas is dit niet overal realiteit. Dit is natuurlijk pas echt te ervaren wanneer er ook afspraken of leveringen zijn. Gelukkig kunnen klanten dit bevestigen.

Enthousiast / Passie
Gek op techniek en ook een heel brede interesse hierin, maakt dat er met enthousiasme en passie meegedacht, meegepraat, afgeleverd en onderhouden wordt. Ik ben technisch specialist, monteur en verkoper tegelijk. Ik ben een echte duizendpoot. Je zou gerust kunnen zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep gemaakt heb. Enthousiasme is dan ook een vanzelfsprekendheid, een gevolg wat hierbij past. Nodig BB equipment uit en merk zelf of het klopt.