Luchthydraulische vrachtwagenkriks – BB Equipment

Luchthydraulische krikken zijn de ideale hulpmiddelen om zware lasten te heffen door kracht uit te oefenen via een hydraulische cilinder. Ze worden gebruikt om zware objecten te tillen door middel van de kracht die ontstaat door de druk in de cilinderkamer. De draagbare hefwerktuigen zijn geschikt voor een breed scala aan heftoepassingen. Bijvoorbeeld in kleine ruimten waar andere hefwerktuigen niet passen, of om een ketting of kabel onder spanning te brengen. De krikken van BB Equipment vereenvoudigen het liften van vrachtwagens, zware machines, industrieel bouwmateriaal en landbouwvoertuigen.

De hydraulische krikken in ons brede assortiment zijn verkrijgbaar in een reeks uitvoeringen, met één of meerdere hefcilinders. Het assortiment omvat kriks met korte slag, kriks met lange slag, 1 traps kriks tot en met 5 traps kriks. Dankzij ons assortiment van ruim 20 kriks, kunnen wij u voor elke hefklus de juist krik bieden.

Onze luchthydraulische vrachtwagenkriks van het merk Pasquin staan voor kwaliteit

Pasquin vervaardigt luchthydraulische kriks geschikt voor het heffen van allerlei soorten voertuigen. De sterke krikken zijn ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te doorstaan en om operationele voordelen te bieden aan diegenen die ze gebruiken om vrachtwagens, landbouwmachines of zware voertuigen te liften. Uitstekende prestatieniveaus, betrouwbaarheid, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid staan centraal bij de luchthydraulische vrachtwagenkriks van Pasquin.

Sommige luchthydraulische vrachtwagenkriks kunnen lasten tot wel 80 ton heffen. Dankzij ons assortiment van ruim 20 kriks, bieden wij de juiste krik voor elke hefklus. Bij BB Equipment vindt u de hydraulische krik voor uw specificaties. Bijvoorbeeld voor montage- of reparatiewerkzaamheden. De geavanceerde productiemethoden en zorgvuldige eindcontroles aan de hand van de meest efficiënte technologie en de modernste apparatuur, garanderen het hoge operationele niveau van onze krikken.

Een krik voor vrachtwagens, zware voertuigen of landbouwmachines

Luchthydraulische krikken bieden een oplossing voor vrijwel iedere toepassing. Bij BB Equipment vindt u producten variërend van compacte hydraulische krikken voor krappe ruimtes tot hefsystemen voor nauwkeurige controle over meerdere hefpunten. Alle kriks in ons assortiment worden vervaardigd in overeenstemming met de technische veiligheidsnormen die door de bevoegde instanties in Europa zijn vastgesteld, door toepassing van de meest recente innovaties op het gebied van werktuigbouwkunde.

De toepassingen van onze luchthydraulische vrachtwagenkriks:

  • Veilig werken dankzij beveiliging tegen overbelasting
  • Perfecte stabiliteit dankzij de grote en stabiele bodemplaat
  • Ideaal voor het heffen of laten zakken van grote machines en zware lasten
  • Snel heffen en neerlaten dankzij de pneumatische bediening
  • Ontworpen voor zwaar, intensief commercieel en industrieel gebruik
  • De meeste kriks zijn standaard uitgerust met 2 opzetstukken en een veiligheidsopname.

Met ons grote assortiment van ruim 20 kriks, bieden wij de oplossing op maat voor ieder hefprobleem. BB equipment levert bijna alle typen kriks uit voorraad!

Inzetbaarheid en typen luchthydraulische kriks

Gefabriceerd met precisie voor kwaliteit en prestaties: de lucht hydraulische vrachtwagenkriks worden ingezet bij garages, werkplaatsen, vrachtwagen onderhoud, transportbedrijven en in de landbouw. Om u te voorzien van advies op maat bij het vinden van de juiste krik, kunt u onderaan de pagina een selectie maken aan de hand van het hefgewicht, de hoogte en de afmetingen van de krik.

Om u te adviseren, is het voor ons goed om te weten wat de minimale beschikbare ruimte is tussen het voertuig en de ondergrond, op de plaats waar de krik geplaatst wordt. Ook een bepalende factor is de hefslag. Is er veel of weinig hefslag vereist?

Als u vragen of specifieke wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – een van onze behulpzame en ervaren klantenservicemedewerkers zal u graag van dienst zijn en ervoor zorgen dat u de juiste uitrusting kiest die aan uw eisen voldoet.

Meer informatie