Garagekrik vrachtwagens
en zware voertuigen BB Equipment

Voor de meeste garages is het vanwege de grootte van het oppervlak, niet mogelijk om een grote hefbrug te plaatsen. In dit geval kan het handig zijn om een compacte luchthydraulische garagekrik aan te schaffen. Bijvoorbeeld als u veel klanten heeft met vrachtwagens en andere zware voertuigen, kan een hydraulische garagekrik met veel draagkracht een oplossing zijn. Ook als u zelf gebruik maakt van vrachtwagens of zware voertuigen, is een garagekrik onmisbaar. De vrachtwagen garagekriks van Pasquin zijn ontworpen om voertuigen gemakkelijk en veilig op te tillen.

De hydraulische krik werkt dankzij een hydraulische cilinder. Door een pedaal of lange hefboom kan deze onder druk gezet worden en in werking treden. De draagbare garagekrikken zijn geschikt voor een breed scala aan heftoepassingen. Bijvoorbeeld als u in kleine ruimte werkt waar andere hefwerktuigen niet passen. De krikken van Pasquin vereenvoudigen het dagelijks liften van vrachtwagens, zware machines, industrieel bouwmateriaal en landbouwvoertuigen.

Handige garagekrik vrachtwagens en zware voertuigen

Als u even snel onder een voertuig moet kijken voor een controle, reparatie of het vervangen van een onderdeel, is het een stuk handiger om een compacte hydraulische garagekrik te gebruiken in plaats van een grote hefbrug. Een krik werkt sneller én efficiënter. Hiermee is een luchthydraulische vrachtwagenkrik voor vrachtwagens een betrouwbaar gereedschap dat in elke garage zijn waarde bewijst. Het type krik dat u nodig heeft, hangt af van de grootte en het gewicht van de zware voertuigen.

Er zijn veel verschillende soorten hydraulische garagekrikken verkrijgbaar, echter zijn ze niet allemaal geschikt voor elk voertuig. Daarom is het goed om te weten hoeveel ton de krik moet dragen. Bij BB Equipment kunt u kiezen uit de volgende krikken:

 • Garagekrik 15 ton
 • Garagekrik 20 ton
 • Garagekrik 25 ton
 • Garagekrik 30 ton
 • Garagekrik 40 ton
 • Garagekrik 50 ton
 • Garagekrik 60 ton
 • Garagekrik 70 ton
 • Garagekrik 80 ton

Geen onhandige hefbrug meer nodig dankzij een garagekrik zware voertuigen

Wanneer u veilig banden wilt verwisselen of reparaties gaat uitvoeren, kunt u niet zonder een goede garagekrik of hefbrug. Echter neemt een hefbrug veel ruimte in beslag, daarnaast is een hefbrug aanzienlijk duurder dan een garagekrik voor vrachtwagens. Om deze reden heeft BB Equipment een selectie gemaakt van de beste garagekrikken waar u uit kunt kiezen. 

Enkele voordelen van een garagekrik voor zware voertuigen

 • Dankzij de pneumatische bediening kunt u snel aan de slag.
 • De meeste garagekriks zijn standaard uitgerust met 2 opzetstukken en een veiligheidsopname.
 • In tegenstelling tot een hefbrug kunt u met de luchthydraulische garagekrik sneller werken.
 • Een hydraulische garagekrik garandeert veiliger werken dankzij de extra ingebouwde beveiliging tegen overbelasting.

Let op: zorg er altijd voor dat u de juiste gebruiksrichtlijnen volgt om ongevallen te voorkomen. Waar mensen vaak niet bij stil staan, is dat een hydraulische krik onderhoud nodig heeft. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u de garagekrik na gebruik weer op het laagste punt zet voordat u deze opbergt. Op deze manier kunt u corrosie vermijden.

Wij leveren onze krikken uit voorraad, dat betekent dat u binnen enkele dagen het product al kan ontvangen. Onze specialisten zijn u graag van dienst bij het kiezen van de juiste garagekrik. Om u goed te kunnen adviseren, is het van belang dat wij weten hoeveel bodemvrijheid het voertuig heeft.

Neem vrijblijvend contact op voor een gedegen advies.

Neem vrijblijvend contact op voor een gedegen advies.

Compacte hydraulische garagekrik tot wel 80 ton

BB Equipment is de specialist op het gebied van verschillende hydraulische krikken die geschikt zijn voor zware landvoertuigen. Doordat wij meer dan 20 kriks kunnen leveren, hebben wij voor elke klus de juiste krik beschikbaar. Bij BB Equipment heeft u ruime keuze uit verschillende professionele garagekrikken. U profiteert van de grootste draagcapaciteit. De zwaardere varianten tillen moeiteloos tot wel 80 ton.

Bij BB Equipment helpen wij u graag op weg bij het vinden van de juiste garagekrik en het beantwoorden van vragen die u mogelijk heeft. Vanzelfsprekend kunt u na de aankoop van een nieuwe luchthydraulische garagekrik rekenen op aftersales en servicebeurten wanneer nodig.

Heeft u vragen of bent u benieuwd welke garagekrik voor uw situatie het beste werkt? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met u mee.

Meer informatie