Vrachtwagenkriks

Onze hydraulische kriks zijn ontworpen om een veilige, gemakkelijke en efficiënte manier te bieden om voertuigen op te tillen en te laten zakken. De hydraulische krik is een betrouwbaar gereedschap dat in verschillende situaties kan worden gebruikt. Het type krik dat u kiest, hangt af van de grootte en het gewicht van uw voertuig en van de toegankelijkheid van uw voertuig.

Voor de meeste reparatie- en onderhoudswerkzaamheden moet de vrachtwagen van de grond worden getild, daarvoor is een hydraulische vrachtwagen putkrik nodig. Vrachtwagenkriks zorgen ervoor dat uw voertuig wordt ondersteund, zodat reparaties en controles veilig uitgevoerd kunnen worden. De luchthydraulische kriks van BB Equipment bieden een hydraulisch hefsysteem dat moeiteloos het gewicht van een vrachtwagen, grote SUV of een landbouwmachine draagt. Zo kunt u de krik gemakkelijk op de gewenste hoogte brengen.

Sjouwen met zwaar materieel en wachten op hulp is verleden tijd: de hydraulische vrachtwagenkrik is uw mobiliteitsoplossing, te gebruiken door één persoon.

Krachtige vrachtwagenkriks tot wel 80 ton draagkracht

De vrachtwagenkrikken van BB Equipment gebruiken hydraulisch vermogen om een flink gewicht op te krikken. Als gevolg hiervan zijn ze krachtiger dan hun traditionele tegenhangers, omdat ze tot wel 80 ton draagvermogen kunnen heffen. Gemaakt van hoogwaardig staal, duurzaam, roestbestendig en veilig in gebruik. Dankzij het ergonomische design, helpt het u om op eenvoudige wijze uw vrachtwagen op te tillen in dringende gevallen zoals het verwisselen van een lekke band. Reken op duurzaamheid op lange termijn.

Onze vrachtwagenkriks zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zware voertuigen. Dankzij het hoogwaardige chassis zetten de luchthydraulische kriks de maatstaf voor vakmanschap en materiaalkwaliteit.

De juiste vrachtwagenkrik vindt u bij BB Equipment

Er zijn veel verschillende soorten hydraulische kriksteunen op de markt, echter zijn ze niet allemaal geschikt voor elk scenario. Het is zaak om te weten welk type krik het beste voor u werkt voordat u uw aankoop doet. Bij BB Equipment helpen wij u daarmee graag op weg. En uiteraard kunt u na de aankoop van uw nieuwe vrachtwagenkrik rekenen op aftersales en servicebeurten wanneer nodig.

Meer weten over onze werkwijze of onze vrachtwagenkriks?

Neem dan gerust contact met ons op

De ideale luchtaangedreven hydraulische krik maakt gebruik van zowel perslucht als hydrauliek om voldoende kracht te leveren voor het tillen van zware voorwerpen, zoals vrachtwagens en landbouwmachines. BB Equipment biedt verschillende hydraulische kriksteunen en vrachtwagenkriks die elke vrachtwagen, bedrijfswagen en zelfs landbouwmachines tot een hoogte van een aantal meter kunnen heffen, allemaal met slechts één persoon en zonder gereedschap.

De voordelen van hydraulische vrachtwagenkriks

  • U kunt zelf bepalen hoe ver de krik onder de vrachtwagen dient te komen.
  • De meeste krikken beschikken over wielen en handvaten waardoor het gewenste materiaal eenvoudig verplaatst kan worden.
  • Ideaal voor het heffen van vrachtwagens, aanhangwagens, grote SUV’s, landbouw- en bouwmaterieel

Let goed op: zorg er altijd voor dat u de juiste luchtdruk gebruikt om ongevallen te voorkomen! Net als bij autokrikken is voldoende hefvermogen essentieel voor vrachtwagenkriks. Het ledig gewicht en het toegestaan totaalgewicht van uw voertuig vindt u in het kentekenbewijs.

Krik vrachtwagen – Krik landbouwmachines – BB Equipment

BB Equipment biedt garagekriks voor vrachtwagens en zware voertuigen die compleet worden geleverd met een verlengarm en een krachtige pomp, zodat u er zeker van kunt zijn dat de krik klaar is voor gebruik wanneer u dat bent. BB Equipment kan meer dan 20 kriks leveren, zo hebben wij voor elke klus de juiste krik beschikbaar. Om u goed te kunnen adviseren is het van belang dat wij weten hoeveel beschikbare ruimte er is tussen het voertig en de ondergrond. Daarnaast moet bekend zijn of er veel of weinig hefslag vereist is.

Bij BB Equipment vindt u de vrachtwagenkrik of krik voor landbouwmachines afgestemd op uw situatie. En dat tegen betaalbare prijzen. Mocht u meer informatie willen over onze hydraulische kriks? Neem dan op eenvoudige wijze contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het kiezen van de juiste mobiliteitsoplossingen.

Meer informatie